Argentijn langer aan het roer in Londen: "Dit is nog maar het begin"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Argentijn langer aan het roer in Londen: "Dit is nog maar het begin"
Foto: © SC

Tottenham Hotspur maakte donderdag het goede nieuws bekend dat coach Mauricio Pochettino zijn contract in Londen verlengd heeft. De coach tekende een overeenkomst tot medio 2021. En de Argentijn is daar zelf uiterst tevreden mee.

"Ik kan niet gelukkiger zijn door dit nieuwe contract te ondertekenen", laat Pochettino weten op de clubwebsite. "Dit was een eenvoudige beslissing voor mijn technische staf en ikzelf. We voelen de appreciatie van iedereen hier. Er is geen betere plek waar je momenteel kan zijn."

"De fans hier zijn geweldig. We hebben ook een uitstekende groep van spelers die veel potentieel bezitten. En dan is er ook nog het nieuwe stadion op komst", zegt de Argentijn. "We hebben een schitterend seizoen gehad en dit is nog maar het begin."

Op lange termijn werken

"Dit is een project op lange termijn en het geloof is er dat we hier iets fenomenaal kunnen neerzetten. Deze club bezit alle ingrediënten om elk seizoen mee te doen in de top van de Premier League en Europa. Wij willen als staf graag deel uitmaken van iets wat een speciale periode kan zijn in de geschiedenis van deze club", besluit Pochettino.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties