'Engelse topclub wil afkoopclausule van Jamie Vardy activeren'

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties
'Engelse topclub wil afkoopclausule van Jamie Vardy activeren'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leicester City is afgelopen seizoen de verrassende kampioen van de Premier League geworden. Enkele spelers stegen boven zichzelf uit en staan zo in de belangstelling van andere clubs. En daarbij ook prijsschutter Jamie Vardy.

Jamie Vardy had een groot aandeel in de titel van Leicester City. In 36 matchen kwam de aanvaller 24 keer tot scoren. Daarmee eindigde hij op een gedeelde tweede plek, samen met Sergio Aguëro. Maar die knappe prestaties zijn ook de andere Engelse clubs niet ontgaan.

Clausule van 25 miljoen euro

Zo wil Arsenal volgens The Guardian de afkoopclausule van Jamie Vardy activeren. De Engelse international zou voor een bepaald bedrag weg kunnen bij zijn huidige club. Er wordt gesproken over een bedrag van om en bij de 25 miljoen euro.

Jamie Vardy - die pas op late leeftijd doorbrak - heeft een nauwe band met de eigenaars van Leicester City. De aanvaller kan het ook goed vinden met manager Claudio Ranieri. Maar, Vardy is wel al 29 jaar. Dat betekent dat hij wellicht niet veel kansen nog zal krijgen om een toptransfer te realiseren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties