Wat als Puel 'neen' zegt tegen Anderlecht? Dan heeft paars-wit opvallende Belgische naam in gedachten

Timothy Collard
Timothy Collard
| 60 reacties
Wat als Puel 'neen' zegt tegen Anderlecht? Dan heeft paars-wit opvallende Belgische naam in gedachten
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Als alles goed gaat, zet Claude Puel vandaag zijn handtekening onder een contract bij RSC Anderlecht. Zo zou paars-wit (eindelijk) zijn buitenlandse trainer beet hebben. Maar wat als het toch nog misloopt? Dan heeft manager Herman Van Holsbeeck alvast een B-plan klaarliggen op zijn bureau.

Het ziet er steeds meer naar uit dat Puel de nieuwe trainer van Anderlecht wordt. De 54-jarige Fransman had aanvankelijk zijn gedachten op een overstap naar Engeland gezet, maar aangezien de interesse uitbleef, werd paars-wit plots toch een optie.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Herman Van Holsbeeck er de voorbije weken alles aan gedaan om Puel het laatste duwtje in de rug te geven. Enzo Scifo is reeds gepolst om assistent-trainer van de Fransman te worden, een aanbieding waar de coach van de nationale beloften niet weigerachtig tegenover staat.

Geen Puel? Dan wordt Scifo nieuwe T1

Al bestaat er ook nog steeds een kleine kans dat Scifo straks hoofdtrainer wordt in het Constant Vanden Stockstadion. Mocht Puel Anderlecht om de één of andere reden toch nog afwijzen, dan komt Scifo namelijk in beeld als T1. Een aanbieding waar de voormalige Rode Duivel al zeker niet weigerachtig tegenover zou staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties