"Keuze voor Antwerp was grootste vergissing die ik ooit maakte"

Caroline Tonnelier
| 13 reacties
"Keuze voor Antwerp was grootste vergissing die ik ooit maakte"
Foto: © SC

Jason Adesanya gaat volgend seizoen niet voor ASV Geel spelen, maar wel voor Lommel United. Zijn avontuur bij Antwerp vorig seizoen werd niet bepaald wat hij ervan verwacht had.

Het is duidelijk: Adesanya heeft weinig goede herinneringen aan zijn verblijf op de Bosuil en hij neemt daarover geen blad voor de mond. "Mijn keuze voor Antwerp was de grootste vergissing die ik ooit maakte. Het klikte niet met de coach, het algemene plaatje klopte niet", zo vertelde hij aan HLN.

Er was echter meer. "Ik herinner me vooral die prima mentaliteit binnen een vriendengroep die grotendeels intact is gebleven", zo vertelt hij over zijn vorige passage bij Lommel United, om er meteen aan toe te voegen: "Wist ik veel dat ik dit zou missen. Na één jaar in Antwerpen weet ik wel beter..."

Adesanya had aanvankelijk een contract getekend bij ASV Geel. Dat ontbond hij echter nog voor de start van het seizoen. De spits had immers een clausule laten opnemen dat hij kostenloos zijn contract kon verbreken als coach Euvrard nog voor de start van het seizoen zou vertrekken. Wat ook gebeurde: Euvrard trok naar Cercle Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties