Nainggolan laat zijn hart spreken na turbulente groepsfase: "Lang moeten knokken en dan na één mindere wedstrijd..."

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Bordeaux
| 9 reacties
Nainggolan laat zijn hart spreken na turbulente groepsfase: "Lang moeten knokken en dan na één mindere wedstrijd..."
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan heeft er al een turbulent EK opzitten. De middenvelder van AS Roma speelde een rotwedstrijd tegen Italië en vloog naar de bank tegen Ierland, maar was op speeldag drie wel alweer de verlosser-van-dienst.

Radja Nainggolan is niet de man die zichzelf gaat bewieroken. Dat doelpunt tegen Zweden? Leuk, maar allang vergeten. Wat er dan wel nog op zijn lever ligt? Die plaats op de bank tegen de Ieren.

"Het was een verrassing dat ik naar de bank vloog", geeft Il Ninja toe. "Ik had verwacht dat ik had mogen starten. Of ik met de coach heb gepraat? Nee, ik praat enkel met mijn intieme vrienden. Ik kan mezelf niet opstellen, hé."

En toch praat Nainggolan met enige rancune in de stem. "Ik heb lang moeten strijden om erkenning te krijgen in België", verwijst hij nog een keertje naar de niet-selectie voor het WK van twee jaar geleden in Brazilië.

Of ik met de coach heb gepraat? Ik kan mezelf niet opstellen, hé

Radja Nainggolan

"Ook in de EK-kwalificatiecampagne kan ik zeggen dat ik het goed deed", besluit Nainggolan. "Om dan na één mindere wedstrijd naar de bank te vliegen. Vooral dat was de reden voor de teleurstelling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties