Lukaku geeft toe: "Juhasz heeft me veel geleerd, maar ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Bordeaux
| 3 reacties
Lukaku geeft toe: "Juhasz heeft me veel geleerd, maar ..."
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Zondag staan ze tegenover elkaar, nu is er nog plaats en tijd voor veel respect: Romelu Lukaku geeft toe dat Roland Juhasz hem veel heeft geleerd.

Lukaku kwam als erg jonge speler in het eerste elftal ven Anderlecht terecht. En toen was er Roland Juhasz om zijn 'hand vast te houden'. "Hij heeft me erg veel bijgeleerd", aldus Lukaku over zijn rechtstreekse tegenstander van zondag.

"Neen, we hebben nog geen contact gehad en we gaan dat ook niet doen. Zo zit ik niet in elkaar om op voorhand zo'n zaken te doen. Maar na de wedstrijd zullen we sowieso wel een babbeltje slaan. Dat doen we ook als een van ons jarig is. We spreken geregeld nog met elkaar, ook met Wasilewski heb ik nog vrij veel contact.

Zijn werklust, zijn manier van trainen .... - Romelu Lukaku

En toch heeft Big Rom veel te danken aan Juhasz. "Toen ik 15 jaar was en bij Anderlecht kwam, was hij wel erg belangrijk. Hij was een stille leider, maar als hij iets zei was het er geweldig hard op."

"Zijn werklust, zijn manier van trainen. Ik heb er veel van opgestoken doorheen zijn carrière bij Anderlecht. Qua mentaliteit is hij heer en meester, hij heeft me geleerd dat het niet vanzelf zou lukken, maar dat er ook moest worden gewerkt. Maar zondag tellen emoties niet mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties