'Everton slaat terug en biedt Lukaku dit monsterloon aan'

'Everton slaat terug en biedt Lukaku dit monsterloon aan'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is Everton menens om er alles aan te doen om Romelu Lukaku in Goodison Park te houden. De aanvaller wordt serieus het hof gemaakt door zijn ex-club Chelsea, maar Everton zet daar iets tegenover.

Eerst werd er al gewag gemaakt van dat Everton Lukaku zijn loon wil opdrijven naar 100.000 euro per week. Maar intussen weet de Daily Mirror dat Everton nog veel verder wil gaan en hem een absoluut toploon van 160.000 euro per week wil aanbieden. En Everton heeft het geld daarvoor, want dankzij nieuwe eigenaar Farhad Moshiri beschikt de club over gigantische geldvoorraden.

We betwijfelen of Romelu enkel met een toploon te verleiden is

Maar of Lukaku enkel door een loon te verleiden is, betwijfelen we. De 23-jarige aanvaller wil zich meten met de besten ter wereld en wil in de Champions League aan de slag. Aangezien hij dat voorlopig niet ziet lukken met Everton wil hij dan ook naar een topclub.

Chelsea lijkt hem de beste optie en het zou voor hem ook een revanche zijn voor zijn eerste passage bij de Londenaren. Toen werd hij door José Mourinho aan de kant geschoven, maar intussen maakte hij wel furore in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties