Anderlecht is concreet voor Lombaerts, maar het moet zich wel haasten...

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Anderlecht is concreet voor Lombaerts, maar het moet zich wel haasten...
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speelt Nicolas Lombaerts binnenkort opnieuw in de Belgische competitie of trekt de Rode Duivel toch naar een andere buitenlandse (top)club? Het blijft ook minder dan tien dagen voor het sluiten van de transfermarkt afwachten waar de toekomst van Lombaerts ligt.

Ondanks het feit dat heel wat clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van Lombaerts, zit de centrale verdediger voorlopig nog steeds bij Zenit Sint-Petersburg. Hij moet niet per se weg in Rusland, maar als er zich een mogelijkheid aandient die interessant is voor alle partijen, zal Zenit een transfer niet in de weg staan.

Momenteel zijn RSC Anderlecht – dat na het plotse vertrek van De Maio op zoek is naar een nieuwe verdediger – en enkele Turkse topclubs het meest concreet voor Lombaerts. Een akkoord vinden met de speler zelf is geen probleem, maar geïnteresseerde ploegen moeten natuurlijk nog steeds via Zenit passeren. Anderlecht heeft een goede kans om Lombaerts te strikken, maar het moet dan wel korter op de bal spelen dan de Turkse ploegen.

4,5 miljoen euro

De ploeg die een akkoord bereikt met Zenit, kan dus héél snel beet hebben. Bij de Russische topclub lag de vraagprijs een maand geleden op 4,5 miljoen euro, al kan dat bedrag in de laatste week van de transfermercato misschien nog dalen.

Nicolas Lombaerts in actie tegen KAA Gent. Een beeld dat we binnenkort mogelijk vaker zullen zien.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties