Weiler kreeg heel wat aanvallende versterking: "Maar nog niet te veel verwachten, anders word je ontgoocheld"

Weiler kreeg heel wat aanvallende versterking: "Maar nog niet te veel verwachten, anders word je ontgoocheld"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Van René Weiler ga je niet veel wijzer worden wat betreft zijn ploegopstelling van de komende match. Nochtans heeft de coach heel wat nieuwkomers die hij moet inpassen. "En enkelen daarvan zullen spelen", liet hij zich toch ontvallen.

Weiler zag met Spajic, Bruno, Harbaoui en Stanciu vier nieuwe spelers aankomen. Bovenop de acht die al geland waren, maakt dat toch een indrukwekkend opbouwwerk. "Stanciu is een goeie speler, dat wisten we al. Hij heeft nog last met de taal, maar daar wordt zo snel mogelijk aan gewerkt. Nu is het zaak van automatismen op te bouwen", aldus Weiler over zijn recordaanwinst.

Stanciu heeft nog wat last met de taal en de automatismen

Massimo Bruno is dan weer niet nieuw in het huis. "Het is een voordeel dat hij het hier al kent. Ik hoop dat dat gaat helpen. Maar we moeten iedereen de tijd geven. Je moet niet te veel verwachten, anders word je misschien ontgoocheld", zei Weiler nog filosofisch. "Ze zijn allemaal klaar om te spelen. Fysiek zijn ze in orde. Maar we hebben nog tijd nodig om te groeien."

Al zal hij keuze genoeg hebben, zeker aanvallend. Met Harbaoui heeft hij immers nog een spits ter vervanging van Sylla gekregen. "Hij moet ons helpen als invaller of als starter. Hij is goed voor goals en hij gaat scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties