Lierse stelt zich vragen bij timing duel met Antwerp

Lierse stelt zich vragen bij timing duel met Antwerp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagavond staat de topper in 1B tussen Lierse en Antwerp op het programma. Het kan zeker nog spannend worden met oog op de eerste periode. Al vallen toch een aantal zaken op bij Eric Van Meir.

Vooraleerst zijn er zich binnen de fanbasis van Lierse flink wat mensen die zich afvragen waarom er een midweekwedstrijd moet worden gespeeld net in de week dat er ook interlands zijn.

De kalendercommissie bepaalde dat er wedstrijden zouden zijn tijdens de weekends van interlands, omdat de kalender anders niet rond te krijgen was. Maar net midweekvoetbal dan, waardoor Lierse Aurelien Joachim voor twee wedstrijden moet missen? Dat is pijnlijk te noemen.

Alle wedstrijden hadden op dezelfde dag kunnen gelegd worden, maar ...

Maar er is meer: "Alle wedstrijden hadden misschien op dezelfde dag kunnen worden gehouden", opperde Eric Van Meir. "Maar sommige ploegen speelden op dinsdag en wij op donderdag", verwees hij naar het treffen met Antwerp op zondag.

"Maar we kunnen er niets aan doen. Het is aan ons om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de belangrijke wedstrijd tegen Antwerp. We hebben weerbaarheid getoond tegen Cercle Brugge, dat was belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties