Radja Nainggolan slaat terug en gaat in op niet-selectie, nachtje stappen in Antwerpen en eventueel einde bij de Rode Duivels

Redactie
| 20 reacties
Radja Nainggolan slaat terug en gaat in op niet-selectie, nachtje stappen in Antwerpen en eventueel einde bij de Rode Duivels
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Martinez liet twee vaste namen uit zijn kern van de Rode Duivels. Radja Nainggolan en Nicolas Lombaerts zijn er niet bij, vooral de afwezigheid van eerstgenoemde is bijzonder opvallend.

Nainggolan is niet voldoende fit, oordeelde Martinez. "Dat vind ik vreemd. Donderdag speelde ik nog een goeie wedstrijd tegen Austria Wien en scoorde ik in de Europa League", legt de middenvelder uit in Het Laatste Nieuws.

Bloemetjes buitenzetten

Martinez wil mogelijk laten voelen wie de baas is. Zo is er een verhaal dat hij drie dagen voor de kwalificatiematch tegen Cyprus de bloemetjes buitenzette in Antwerpen. "We hadden een vrije dag en op een vrije dag ben je vrij, verder wil ik daar niets over zeggen", aldus Il Ninja. "Maar als daar een reden zou liggen om mij niet te selecteren, dan had de coach mij dat moeten zeggen."

Wat nu met de toekomst als international? "Stoppen? Op dit moment denk ik niet aan afhaken als Rode Duivel. Ik ga proberen terug te komen. Maar dit is wel pijnlijk aangekomen. Ik heb zo lang moeten vechten om bij de Rode Duivels te geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties