Martinez na heisa Nainggolan: "Je moet het verdienen om bij deze ploeg te zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Tubize
| 26 reacties
Martinez na heisa Nainggolan: "Je moet het verdienen om bij deze ploeg te zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De niet-selectie van Nainggolan, het was hét thema na de bekendmaking van de groep die het moet opnemen tegen Nederland en Estland. Bondscoach Martínez kwam daar vanavond op terug.

"Ik begrijp Radja", gaf de bondscoach toe. Maar hem zomaar oproepen, doet hij ook niet. "Ik moet zoveel mogelijk informatie krijgen over spelers die in die posities kunnen spelen." Hij wil dus meerdere jongens aan het werk zien.

Daarbovenop deden Fellaini en Witsel het goed tegen Bosnië. "Ik wil ook wat continuïteit geven aan de spelers die het op die plek goed deden." Wat er ook van zij, de periode waarin heel wat jongens altijd zeker waren van hun plaats, lijkt voorbij.

Geen zekerheden meer

"Je kan niet verwachten om er altijd bij te zijn", was Martínez duidelijk. "Als je altijd dezelfde namen gaat oproepen, waarom heb je dan een bondscoach nodig?" De deur is echter helemaal niet dicht voor Nainggolan.

"Ik sprak met hem en zei hem dat ik zijn evolutie volg. Ik wil van hem zien hoezeer hij bij de Rode Duivels wíl spelen. Het is geen wake-up call, zo wil ik het niet noemen, maar onze standaard is zeer hoog, je moet het verdienen om bij deze ploeg te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties