"Ik ga de titel winnen met Manchester United"

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
"Ik ga de titel winnen met Manchester United"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic maakte dit seizoen de overstap van PSG naar Manchester United. De speler voelt zich al helemaal thuis in Manchester, maar de sportieve prestaties zijn voorlopig nog niet zoals gehoopt.

"Ik voel me hier goed. Manchester is een mooie stad en mijn familie is gelukkig, dan ben ik ook gelukkig", zegt Ibrahimovic op de website van Manchester United. "Ik weet dat ik beter kan. Ik laat momenteel nog te veel grote kansen liggen, maar ik zal beter worden."

"Het zou fantastisch zijn om de titel in de Premier League te winnen", gaat de targetspits verder. "Als ik de titel hier win, stop ik misschien wel met voetballen. We geloven volop in onze kansen, ondanks onze mindere periode. Hopelijk kunnen we de titel winnen. Neen, we zullen de titel winnen."



Dat Zlatan Ibrahimovic niet in topvorm is, blijkt uit zijn cijfers. De 35-jarige Zweed scoorde dit seizoen nog maar zes doelpunten in elf competitiewedstrijden. Ook in de andere competities trof hij nog maar twee keer (1x Europa League en 1x Community Shield) raak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties