Verlaat Preud'homme Club Brugge? Italiaanse topclub heeft interesse...

Verlaat Preud'homme Club Brugge? Italiaanse topclub heeft interesse...
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme won vrijdagavond met Club Brugge in eigen Jan Breydelstadion met 6-1 van KV Mechelen. De succestrainer schonk Club Brugge vorig jaar het kampioenschap, maar nu zou de 57-jarige coach de club wel eens kunnen verlaten.

De trainer werd vorig jaar kampioen met Club Brugge en stapelt de goed resultaten op. Daardoor zou Preud'homme nu in belangstelling staan van enkele clubs. De interesse van Fiorentina lijkt alvast erg concreet. Dat meldt de Italiaanse krant La Nazione.

In Firenze zijn ze op zoek naar een opvolger voor de Portugese coach Paulo Sousa. Zijn contract loop af na dit seizoen en het ziet er niet naar uit dat hij langer zal blijven. La Nazione verklaart dat Fiorentina zelfs al gepolst zou hebben of de trainer van Club Brugge het ziet zitten om de Italiaanse ploeg te komen coachen.

Eind vorig jaar was het al een twijfelgeval of Preud'homme bij Club Brugge zou blijven. Pas na lang aandringen van het bestuur en de supporters ("Allez Michel, reste avec nous!") besloot de coach te blijven. Zijn contract bij Club Brugge loopt nog tot medio 2019

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties