VIDEO: Vanhaezebrouck fier met prestatie na Europese verplaatsing: "Zij die klagen over hun schema, moeten bij ons kijken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 12 reacties
VIDEO: Vanhaezebrouck fier met prestatie na Europese verplaatsing: "Zij die klagen over hun schema, moeten bij ons kijken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck zag ook een aangename wedstrijd in de Gentse Ghelamco Arena tussen AA Gent en KV Oostende. Hij was fier op zijn spelers na de vermoeiende wedstrijd op Konyaspor.

"We hebben niet gewonnen, maar mogen tevreden zijn over wat we lieten zien", aldus Vanhaezebrouck achteraf. "Het was een heel goeie prestatie. Jammer genoeg kwamen we op achterstand, maar mijn spelers hebben het op geen enkel moment laten hangen."

Voor de rust waren er voldoende kansen op de gelijkmaker. "We hadden goeie momenten, jammer genoeg ging die bal van Coulibaly op de lat. Dan was de kans groter dat je nog wint." Er waren ook na de 1-1 nog kansen. "Een frisse Dejaegere zou nog voor Capon kunnen komen aan het eind, maar met krampen is het moeilijk."

Een frisse Dejaegere had het misschien nog gehaald van Capon

"Ik ben fier, donderdag moesten we tot minuut 95 knokken en vandaag konden we dat ook zonder problemen volhouden. De jongens die krampen hadden speelden donderdag zelfs niet." Gent overleeft het lastige schema wonderwel, als het gespaard blijft van blessures.

"Het probleem zit hem in het herstel van kleine blessures. Neto konden we op drie dagen niet recupereren, Matton ook niet. Er zijn altijd spelers die het fysiek moeilijker hebben, maar dat zag ik vandaag niet. Het is ons tweede blok van vier wedstrijden in tien dagen. Daar moeten die anderen die klagen over hun schema ook eens naar kijken."

Bekijk hieronder de reactie van Hein Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties