Ook Peter Vandenbempt bijzonder kritisch over Anderlecht-Club: "Daar ga je toch op den duur scheel van kijken"

Redactie
| 5 reacties
Ook Peter Vandenbempt bijzonder kritisch over Anderlecht-Club: "Daar ga je toch op den duur scheel van kijken"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De topper Anderlecht-Club Brugge stelde over de hele lijn teleur. Twee ploegen die aanvankelijk niet wilden verliezen waardoor een logische 0-0 ook na 90 minuten nog op het scorebord stond.

Vooral de vele slordigheden op een weliswaar moeilijk te bespelen veld vielen op. "Van dit technisch onvermogen - balverliezen, misverstanden - ga je toch op den duur scheel kijken", vertelde Peter Vandenbempt in zijn wekelijkse analyse op Sporza.

Ik zou tegen de supporters zeggen: zet je tv nog eens aan in april

Peter Vandenbempt

"Voetballend was het veelal gewoon zwak. Ik zou het een beetje vergelijken met een sterrenchef die vindt dat hij een geweldig gerecht heeft klaargemaakt, maar de klanten lusten het niet. Als de klanten de supporters zijn en die het niet lusten, dan is het uiteindelijk onvoldoende."

Het PO-systeem laat ook dit seizoen weer zien dat de toppers in de reguliere competitie vaak teleurstellen. "Wat deze wedstrijd vooral nog een keer heeft geïllustreerd: het heeft allemaal weinig belang. Ik zou tegen de supporters zeggen: zet je tv nog eens aan in april", geeft Vandenbempt nog mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties