Ronaldo bezorgt Real Madrid zekerheid over finale WK voor clubs, maar dan zorgt scheids voor ongelofelijke verwarring (met beelden!)

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Ronaldo bezorgt Real Madrid zekerheid over finale WK voor clubs, maar dan zorgt scheids voor ongelofelijke verwarring (met beelden!)

Dat de intrede van de videoref een godsgeschenk zou zijn voor het voetbal? Wel, een mens zou er al aan beginnen te twijfelen... Op het WK voor clubs eiste de scheidsrechter alvast een hoofdrol op tijdens de match tussen het Mexicaanse Club América en Real Madrid.

Real Madrid moest zwoegen en zweten om zich voorbij América te knokken. In de blessuretijd van de eerste helft opende Benzema de score en pas in de toegevoegde tijd van de tweede helft bezorgde Cristiano Ronaldo zijn ploeg écht zekerheid over een plaats in de finale van het WK voor clubs.

Doelpunt Ronaldo zorgt voor verwarring

Ronaldo glipte door de buitenspelval en trapte vervolgens de 0-2 op het scorebord. De Portugees pakte uit met zijn gebruikelijke viering, maar dan... Voelde de scheids zijn moment gekomen. De Paraguayaan Enrique Caceres gaf plots een vrije trap aan América omdat hij van zijn videoref te horen kreeg dat Ronaldo buitenspel liep bij de actie voorafgaand op zijn doelpunt.

Maar plots bedacht Caceres zich opnieuw. Hij probeerde met handen en voeten aan de spelers van América uit te leggen dat hij een verkeerde beslissing had genomen, maar de Mexicanen toonden weinig begrip. Uiteindelijk ging Caceres de bal zelf halen om niet veel later de wedstrijd af te fluiten. De beelden kan u hieronder bekijken:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties