Mannaert legt uit waarom afwezigheid van Gouden Schoen Izquierdo geen drama hoeft te zijn: "We klopten Anderlecht én Gent zonder hem"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties
Mannaert legt uit waarom afwezigheid van Gouden Schoen Izquierdo geen drama hoeft te zijn: "We klopten Anderlecht én Gent zonder hem"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kent een zware start van de play-offs met de opener op het veld van AA Gent en drie uitmatchen in zijn eerste vier wedstrijden. Bovendien mist blauw-zwart net in die periode een resem sterkhouders.

Abdoulay Diaby is out voor de rest van het seizoen. Anthony Limbombe staat al enige tijd aan de kant en José Izquierdo keer binnen zes weken terug. Op de koop toe steekt Lior Refaelov niet in blakende vorm. Dan weet je dat de spoeling voorin dun is bij de landskampioen.

"Als er iets is wat deze groep kan, dan is het wel een individueel verlies collectief opvangen", maakt manager Vincent Mannaert zich sterk. "Er zit voldoende weerbaarheid in de ploeg om daarmee om te gaan."

Kampioen zonder Refaelov

Mannaert staaft zijn bewering. "Dit seizoen klopten we Anderlecht en Gent - weliswaar thuis - zonder Izquierdo. En vorig jaar wonnen we op Gent en de kampioenenmatch tegen Anderlecht zonder Refaelov. Als ze fit terugkeren, hebben we een elftal dat zal meespelen om kampioen te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties