Raman komt met update over akelige blessure: "Ik heb een krak gevoeld"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Lier
| 7 reacties
Raman komt met update over akelige blessure: "Ik heb een krak gevoeld"

Standard ging zondagavond pijnlijk onderuit op het Lisp. Benson scoorde voor Lierse het enige doelpunt van de partij en zo moeten de Rouches vanaf de eerste speeldag al achtervolgen. Benito Raman moest net na de rust geblesseerd naar de kant.

"De rechtsback viel op mij en toen heb ik een krak in mijn nek gevoeld", legt Raman uit. "Ik kan mijn nek heel moeilijk bewegen. Ik hoop dat het gewoon een geblokkeerde nek is en dat ik volgende week opnieuw kan voetballen. Ik zat net in een iets betere periode. Die nekbrace was uit voorzorg. We zullen zien wat het morgen (maandag) wordt."

Standard kon weer niet overtuigen en bleef met lege handen achter. "Daar word je inderdaad niet vrolijk van. Maar het was niet goed genoeg. We hebben Lierse nochtans niet onderschat. Maar normaal moeten we hier altijd kunnen winnen. We zullen nu nog 9, in plaats van 10 wedstrijden moeten winnen. Er is nog niets gespeeld."

De supporters lieten een kwartier voor tijd hun ongenoegen merken en riepen om het ontslag van coach Jankovic. "Het is ambetant dat ze met zoveel komen en een kwartier voor het einde vertrekken. Het is aan ons om elke week alles te geven. Het is een normale reactie van de fans. Het is aan ons om de rug te rechten", besluit Raman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties