Engels bijt van zich af: "Daar krijg ik het van, hé. Echt..."

Redactie
| 2 reacties
Engels bijt van zich af: "Daar krijg ik het van, hé. Echt..."
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Als alles volgens plan verloopt, ruilt Björn Engels zijn huidige werkgever Club Brugge na afloop van het huidige seizoen in voor een buitenlands avontuur. Dat Engels op sportief een mindere periode doormaakt, beseft hij.

Maar dat het te maken heeft met het feit dat hij al met een transfer bezig zou zijn, weerlegt de verdediger van Club. "Daar krijg ik het van, hé. Echt... Mensen zeggen dat je slecht speelt omdat je niet langer met je hoofd bij Club bent. Nochtans zou iedereen moeten weten hoe ik tegenover Club sta. Ik heb het daar heel erg lastig mee, zeker als je ziet wat ik altijd voor Club gegeven heb", zegt Engels in Het Laatste Nieuws.

"Kijk, de bekerfinale tegen Anderlecht heb ik twee jaar geleden gemist door mijn knieblessure. Vorig jaar zag het ernaar uit dat ik ook de titelmatch tegen Anderlecht ging missen door een spierscheur. Tussen de zevende match in Gent en de titelmatch heb ik geen enkele keer getraind. De pijn in mijn lies was enorm, maar ik kon het niet over mijn hart krijgen om die wedstrijd te missen."

Egoïst

"Als je dan toekomt met de bus en je ziet al die mensen, dan voel je de pijn opeens niet meer. We zijn kampioen geworden, maar de dag nadien heb ik ontzettend afgezien. Ik wist dat ik anderhalve maand niet zou spelen én het EK zou missen."

"Als ze dan zeggen dat je een egoïst bent die alleen maar met zijn transfer bezig is... Had ik die titelmatch niet gespeeld, was ik mee naar het EK in Frankrijk en nu misschien al weg bij Club. Dat ik blessuregevoelig zou zijn, is nog zoiets. Ik word daar gek van.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties