Engels vertrekt bij Club Brugge en weet al (ongeveer) waar zijn toekomst ligt

Redactie
| 21 reacties
Engels vertrekt bij Club Brugge en weet al (ongeveer) waar zijn toekomst ligt
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Björn Engels is zo goed als zeker aan zijn laatste wedstrijden als speler van Club Brugge bezig. De centrale verdediger is 22 en acht zichzelf rijp om de stap naar het buitenland te zetten. Engels weet zelfs al min of meer waar zijn toekomst ligt.

“Ik weet ongeveer wel wat mijn bestemming zal worden, al weet je het met transferperiodes nooit”, zegt Engels in Het Laatste Nieuws. “Ik was vorig jaar gecharmeerd door de interesse van een club en ze volgen mij nog steeds op de voet. Daarnaast zijn er nog een paar andere ploegen.”

“Begin dit seizoen was er een mooie kans en toen mocht het niet. Ik heb mij daarbij neergelegd en dit jaar hetzelfde proberen te bereiken als vorig seizoen. Spijtig van de Champions League die ik gemist heb, want die was door mijn blessure meteen om zeep.”

"Wie hoopt er niet op een transfer?"

Björn Engels

En dus is Engels toch al een beetje bezig met een vertrek. “Natuurlijk. Met alle respect, overloop onze spelerskern eens. Wie hoopt er niet op een transfer? Wie wil er niet zijn droom waarmaken?”

“Bovendien zijn er afspraken gemaakt met Club, dus ik kan me perfect op de titelstrijd focussen. Ik zou niets liever willen dan opnieuw kampioen worden en vertrekken op een hoogtepunt. En ik zal er alles aan doen om dat te bereiken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties