Van Holsbeeck kende ondanks de titel barre tijden met Anderlecht: "De kritiek was een machine, maal tien met wat ik ooit meemaakte"

Redactie
| 1 reacties
Van Holsbeeck kende ondanks de titel barre tijden met Anderlecht: "De kritiek was een machine, maal tien met wat ik ooit meemaakte"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kon in alle rust toeleven naar de competitiestart. Vanaf vanavond moeten de resultaten weer volgen, zo weet ook algemeen manager Herman Van Holsbeeck.

Anderlecht wordt meer dan elke andere Belgische club onder het vergrootglas gelegd. En dus weet Van Holsbeeck dat wanneer het minder gaat kritiek om de hoek loert.

"Vrienden worden met de mensen van de media is vrijwel onmogelijk geworden", stelt HVH in Het Laatste Nieuws. "Zodra het binnenkort weer even slecht gaat, zal Mister Michel nog eens opgevoerd worden, en nog wat later zal het zijn van: 'Meneer Constant draait zich om in zijn graf'. De kritiek vorig seizoen was een machine - maal tien met wat ik ooit heb meegemaakt."

Ommekeer

Paars-wit kende een moeilijk najaar in 2016, maar de EL-overwinning uit bij Qabala draaide alles om. "Het was alsof we de Europacup hadden gewonnen. Ik voelde dat de trein wel eens kon vertrokken zijn...", besluit Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties