Seizoensbegin van Anderlecht verontrust ex-coach Ariël Jacobs: "Er zat van minuut 1 geen beleving in"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Seizoensbegin van Anderlecht verontrust ex-coach Ariël Jacobs: "Er zat van minuut 1 geen beleving in"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht gaf zondagavond op Mambourg niet thuis. De Brusselaars liepen in Charleroi tegen een eerste en logische nederlaag aan. "Die gelatenheid bij de spelers verontrustte me enorm", kijkt Ariël Jacobs terug op de partij van gisteren.

De landskampioen beleeft een moeizame seizoensstart met 4 op 9 en slechts één gemaakte goal. "Ik heb met Anderlecht verschillende keren het seizoensbegin meegemaakt. Dan begint iedereen van nul, ook qua instelling", weet Jacobs als geen ander bij Voetbalkrant.com. "Ook een kampioenenploeg met dezelfde spelers moet op snelheid komen."

Bij een nieuw seizoen begint iedereen van nul, ook qua instelling

Toch zag Jacobs in het Stade du Pays gisteren een ander probleem opduiken. "De gelatenheid bij Anderlecht, van minuut 1, verontrust mij. Je weet dat Charleroi een moeilijke verplaatsing wordt, dan is het vreemd dat de spelers zo weinig beleving toonden."

"Voor een duel met Charleroi moet je je wapenen, moet de technische kwaliteit van Anderlecht de bovenhand nemen. Als dat niet gebeurt tegen een ploeg met ook fysieke en mentale kracht, loop je heel de tijd achter de feiten aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties