Nog meer onbegrip voor Martinez: "Spalletti is ook geen makkelijke mens, maar die wou Nainggolan wel voor smak geld meenemen"

Nog meer onbegrip voor Martinez: "Spalletti is ook geen makkelijke mens, maar die wou Nainggolan wel voor smak geld meenemen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De niet-selectie van Radja Nainggolan deed heel wat stof opwaaien. Roberto Martinez heeft duidelijk een probleem met de sterkhouder van AS Roma en kan op weinig begrip rekenen.

Zo gaven onder meer Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois -voorzichtig- aan dat Nainggolan op basis van zijn kwaliteiten zeker in het team thuishoort.

Zo denkt ook Filip Joos erover. De voetbalcommentator haalde in Extra Time uit naar Martinez. "Zijn uitleg dat Nainggolan niet in vorm is of dat dit geen straf is, klopt natuurlijk niet. Wees gewoon eerlijk in je communicatie."

Zijn uitleg dat Nainggolan niet in vorm is en dat dit geen straf is, klopt natuurlijk niet

-Filip Joos

Martinez zou niet omkunnen met Nainggolan. "Nainggolan heeft bij Roma de voorbije 2 jaar met Luciano Spalletti gewerkt, een verschrikkelijk moeilijke mens. Als die nu bij het bestuur van Inter aan het smeken is om 50 miljoen vrij te maken om Nainggolan mee te nemen..."

Vooral zijn uitspattingen naast het veld zouden voor problemen zorgen bij Martinez. "Denk je dat er in Rome of Milaan geen discotheken zijn? Daar zit hij ook. Maar wat je op het veld laat zien, telt."

"Ik hoop wel één ding: als we straks in Rusland uitgeschakeld worden en Nainggolan zat niet in de kern, dan moet Martinez niet het excuus inroepen dat er te weinig grinta was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties