KV Mechelen-voorzitter countert gedurfde insinuaties van coach Van Wijk: "Misschien moet het niet gezegd worden"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties
KV Mechelen-voorzitter countert gedurfde insinuaties van coach Van Wijk: "Misschien moet het niet gezegd worden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komende zaterdag staan KV Mechelen en KAS Eupen tegenover elkaar in een levensbelangrijk degradatieduel. Mits winst kan Malinwa over de Panda's wippen, maar zelfs dan is de strijd nog niet beslecht.

Er blijven na komend weekend immers nog vier speeldagen te gaan. Na zijn eerste wedstrijd als T1 van KV insinueerde Dennis van Wijk dat Eupen in zijn laatste duel tegen Moeskroen nog wel punten zal sprokkelen.

"Zo werkt dat bij Waalse ploegen", verkondigde de Nederlandse oefenmeester. "Het is een open deur dat ik intrap, in Vlaanderen moet je niet op veel goodwill rekenen. Maar ik heb ook in de Walen gewerkt en daar is het misschien een beetje anders."

Uit ontgoocheling

Uitspraken die niet in goede aarde vielen. "Misschien moet het niet gezegd worden, maar Dennis zei dat vooral uit ontgoocheling, net na de wedstrijd", springt Mechelen-voorzitter Johan Timmermans in Sport/Voetbalmagazine in de bres voor zijn coach.

"Anderzijds spraken wij ook met de mensen van Excel Mouscron. Die verzekerden me dat ze er voluit zullen voor gaan, ook in de laatste wedstrijd op Eupen. Wie ben ik dan om daaraan te twijfelen? Maar goed, je weet nooit. Wij zullen daarom elke wedstrijd onder het vergrootglas nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties