Uros Spajic is blij met de komst van Marc Coucke: "We hadden zoveel schrik"

Uros Spajic is blij met de komst van Marc Coucke: "We hadden zoveel schrik"

Uros Spajic heeft niet zijn meest leuke momenten achter de rug bij RSC Anderlecht, zoveel is duidelijk. De centrale verdediger geeft nu toe dat extrasportieve zaken hun impact hebben gehad op het spel van paars-wit.

"De laatste vier-vijf wedstrijden was ik gewoon niet goed", aldus Spajic in gesprek met Sudpresse. "Ik accepteer dan ook de kritiek, want ik heb fouten gemaakt die ik normaal nooit maak - zoals dat eigen doelpunt."

"Als het niet gaat, dan gaat het nergens. We mogen wel niet vergeten dat de situatie van de club heel moeilijk was. Dat is niet makkelijk voor ons om mee om te gaan. We wisten niet wat er zou gebeuren, ook niet tijdens de wintermercato. Dat speelt in de hoofden, maar nu is alles vergeten."

Komst Coucke een goede zaak 

"Het gaf een negatieve sfeer. Iedereen kreeg op een bepaald moment schrik, op Neerpede toekomen gaf ons al een minder gevoel. Met de resultaten op het veld werd het dan een catastrofe", is de centrale verdediger eerlijk.

De komst van Marc Coucke heeft dan ook meteen zijn impact gezien: "Je hebt het gezien met Teodorczyk, het was meteen de Teo van een jaar geleden. Coucke heeft getoond dat hij zijn spelers wil vooruitschreeuwen op positieve wijze."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties