Witsel wél, Nainggolan niet in selectie: dit is wat Axel Witsel er zélf op te zeggen heeft

Florent Malice
Florent Malice vanuit Tubeke
| 17 reacties
Witsel wél, Nainggolan niet in selectie: dit is wat Axel Witsel er zélf op te zeggen heeft
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Axel Witsel speelt momenteel in China, Radja Nainggolan bij AS Roma. Het niveauverschil is volgens de analisten duidelijk, dat Witsel de voorkeur kreeg op Nainggolan volgens sommigen onbegrijpelijk. Wat denkt Witsel daar zelf van?

Axel Witsel weet als de beste dat het topic Radja Nainggolan nog steeds een hot topic is, onvermijdelijk bijna. Toch blijft hij er zelf rustig onder: "Iedereen weet dat Radja een topspeler is, er is geen nood om dat te zeggen."

Coach maakt keuzes

"Maar de coach is hier om keuzes te maken en heeft zijn redenen. Hij heeft grote kwaliteiten en liet dat dit seizoen zien, maar het is niet aan mij of een andere speler om te oordelen of te beslissen of hij hier moet zijn."

Witsel zelf denkt er niet meer aan: "Ik ga niet meer kijken op de sociale media of in de kranten voor de reactie. De vergelijking tussen hem en mij? Onvermijdelijk, omdat we op het middenveld spelen en ik in China speel. Het is altijd hetzelfde debat, maar voor mij is er geen: ik ben een verdedigende middenvelder, Radja staat hoger op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties