Keert Nainggolan onder een andere bondscoach nog terug naar de Rode Duivels? Il Ninja reageert op de vraag die iedereen zich stelt

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
Keert Nainggolan onder een andere bondscoach nog terug naar de Rode Duivels? Il Ninja reageert  op de vraag die iedereen zich stelt
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Kort na de bekendmaking van de WK-preselectie kondigde Radja Nainggolan via de sociale media zijn afscheid bij de nationale ploeg aan. Een beslissing in een opwelling of een definitieve?

Het thema kwam woensdagavond aan bod in Gert Late Night, de talkshow op VIER waarin Il Ninja te gast was. (Lees er HIER meer over) "Ik ben altijd iemand geweest die zegt wat hij denkt, en iemand van mijn woord", sneed Nainggolan het onderwerp aan.

"Ik heb al zoveel meegemaakt bij de nationale ploeg, voor mij is het genoeg. Als een nieuwe bondscoach me zou bellen met de vraag of ik me beschikbaar stel, zou ik zeggen dat ik zijn telefoontje apprecieer, maar dat mijn beslissing vaststaat. Ik ben 30 ondertussen, terwijl er jongens zijn die nog tien jaar kunnen meedraaiden bij de nationale ploeg."

Van het voetbalspelletje geniet Nainggolan nog iedere dag, maar niet van al de rest. "Ik ben vermoeid door wat je allemaal tegenkomt in het voetbal. Het is tegenwoordig overal business geworden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties