Storm op zee: Hugo Broos verlaat Oostends schip na amper 14 maanden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 74 reacties
Storm op zee: Hugo Broos verlaat Oostends schip na amper 14 maanden
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Hugo Broos is niet langer technisch directeur bij KV Oostende. Er waren al langer barstjes tussen de TD annex coach en KV Oostende. Aan de samenwerking komt dan ook geen onlogisch einde.

Storm op zee. Hugo Broos is niet langer technisch directeur van KV Oostende. Dat laten de Kustboys weten. Onverwacht komt het nieuws echter niet. 

De voorbije dagen lieten we al meermaals weten dat de verstandhouding tussen KVO en Broos niet meer was wat het moest zijn. Niet alleen de relatie met de bestuurskamer was onderkoeld, ook bij de spelers kon Broos niet langer op alle steun rekenen. (Lees HIER meer)

We moeten als volwassen mensen eerlijk zijn met elkaar

KV Oostende

"We stellen vast dat club en Broos een andere visie hebben op het sportieve beleid", staat te lezen op de website van Oostende. "Dan moeten we als volwassen mensen ook eerlijk zijn met elkaar."

Sinds het vertrelk van Gert Verheyen was Broos niet alleen TD in het Albertpark, maar ook coach ad interim. Zijn taken zullen worden overgenomen door voorzitter Patrick Dierckens, Patrick Orlans en - voor het veldwerk - Franky Van der Elst. 

The Fox

Broos was slechts veertien maanden aan de slag bij KV Oostende. Het avontuur - Broos ging voor het eerst achter de bank aan de slag - was nooit een succes. Voor de volledigheid: KVO benadrukt dat het nog steeds de bedoeling is om voor het einde van het seizoen een nieuwe coach te hebben. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties