Reactie Volgens Skulason zat er meer in: "We hadden kansen om te winnen"

Nils Wens vanuit Oostende
| 0 reacties
Volgens Skulason zat er meer in: "We hadden kansen om te winnen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende heeft gisteren met 0-1 verloren van Charleroi. De bezoekers speelden bijna een uur met tien man, dus de nederlaag komt zeer hard aan bij KV Oostende. Volgens Skulason hadden ze deze wedstrijd dan ook niet mogen verliezen.

De linksachter had een moeilijke wedstrijd vandaag. Hij speelde op zijn vertrouwde positie, maar hij had het toch soms lastig met de snelle acties van Gholizadeh. Skulason kreeg ook een kans, maar hij was te egoïstisch en trapte zelf naast.

Na de wedstrijd gaf hij zijn analyse. “We mogen deze wedstrijd eigenlijk niet verliezen. Wij krijgen enkele kopkansen dicht bij Penneteau maar we kunnen niet scoren. Het is jammer, maar we moeten de komende weken samen vechten voor onze ploeg.”

Volgens Skulason willen ze te snel naar het doel van de tegenstander. “We moeten het rustig houden en niet zo snel vooruit willen spelen. Volgende week hebben we met een verplaatsing naar Sint-Truiden een moeilijke wedstrijd, maar we moeten aan onszelf denken en gewoon vechten”, concludeert Skulason.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties