Francky Dury heeft vurige oproep voor de fans: "Als jullie naar de Heizel willen ..."

Francky Dury heeft vurige oproep voor de fans: "Als jullie naar de Heizel willen ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem maakte de nodige indruk tegen STVV in de competitie en staat zo ook na negentien speeldagen nog in de top-6. Ondertussen wacht ook een belangrijk duel in de kwartfinales van de Beker van België.

"Wedstrijden zoals die tegen STVV en ook de match die komt op Cercle Brugge zijn matchen die we moeten winnen als we willen meedraaien voor play-off 1", beseft Sammy Bossut. "Het zijn belangrijke wedstrijden voor ons."

Maar eerst volgt een minstens zo belangrijk bekertreffen tegen Charleroi: "Ze hebben vertrouwen getankt tegen Cercle Brugge, maar wij ook hoor. Het wordt een interessant treffen tussen twee ploegen die in de top-6 staan", aldus Francky Dury.

Heizel

"Ik hoop dat we de goede dingen van tegen STVV ook tegen Charleroi kunnen laten zien. Het is goed dat we thuis kunnen spelen in zo'n midweekwedstrijd. Ik hoop dat we dat kunnen uitspelen en ik hoop dat er meer volk is dan die 1800 man in de achtste finales."

"De mensen willen altijd nog eens iets meemaken op de Heizel, maar als je de kwartfinale niet doorkomt, kan je ook niet naar de Heizel. Daarom een oproep aan iedereen om naar het stadion te komen. Het is soms koud in december, maar hoe meer zielen, hoe dichter je bij elkaar kan kruipen en hoe warmer dat je het kan hebben."

We openen de hoofdtribune (tribune 1) en sfeertribune (tribune 2) voor deze bekerwedstrijd. Tickets kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor -16-jarigen. De Essevee Shop is open op maandag 16/12 en dinsdag 17/12 van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 17.30 uur. De loketten blijven gesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties