Bekertegenstander AA Gent investeert fors voor één wedstrijd

Bekertegenstander AA Gent investeert fors voor één wedstrijd
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent heeft in de zestiende finale van de Croky Cup Heur Tongeren geloot. Veel ploegen haken voor de bekerronde, maar Tongeren doet niet.

Normaal stonden de wedstrijden voor de zestiende finale van de Croky Cup komen weekend op de agenda, maar door de coronacrisis is dit verplaatst naar begin februari. 

Veel ploegen uit de lagere reeksen haken echter af voor deze duels, in ruil voor een financiële competitie. AA Gent moet daar echter niet op rekenen, want hun tegenstander Heur Tongeren zal wel spelen. Ook al kost dat de club heel wat geld. 

Om te beginnen trainen moest iedereen van Tongeren een coronatest ondergaan, verplicht door de Pro League. Tongeren zal dat voor elke training doen, dus drie keer per week. De club bestelde daarvoor 300 tests aan 9 euro per stuk. 

"Maar de spelers hebben zich solidair opgesteld en ze trainen deze maand gratis. Ze kiezen dus voor het sportieve verhaal en daar zijn we blij mee”, zegt de sportief verantwoordelijke van Heur aan Sporza. De spelers kijken er enorm naar uit om in de Ghelamco Arena aan te treden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties