Supermakelaar Mino Raiola over wonderboy Haaland: "Valse geruchten doen snel de ronde"

Alyssa Saliou
| 0 reacties
Supermakelaar Mino Raiola over wonderboy Haaland: "Valse geruchten doen snel de ronde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Supermakelaar Mino Raiola laat zich uit over de verschillende geruchten omtrent de toekomst van zijn client Haaland bij Borussia Dortmund. Hij trok naar twitter om enkele dingen recht te zetten met een ludiek statement.

Mino Raiola liet van zich horen op sociale media. De makelaar reageerde op verschillende geruchten die momenteel de ronde doen in de media over de toekomst van zijn client Haaland. De wonderboy van Borussia Dortmund is momenteel zeer gegeerd op de transfermarkt. 

Meerdere topclubs zijn al in connectie gebracht met een eventuele overstap voor Haaland. De jonge international van Noorwegen geniet van heel veel interesse van verschillende clubs op topniveau, sinds hij de overstap maakte van Red Bull Salzburg naar Borussia Dortmund in januari 2020.

Alf-Inge, zelf voormalig voetballer en de vader van de spits, werd vorige week samen met Raiola en enkele bestuursleden van Real Madrid en later ook FC Barcelona gespot. Er kwamen ook meldingen in de media dat ze binnenkort met nog enkele clubs uit de Premier League zullen samenzitten. Maar de makelaar reageerde nu dus zelf op de vele geruchten. 

Raiola reageerde op Twitter op de vele transfergeruchten. Hij uploadde een video met daarin een compilatie van verschillende titels van nieuwsartikels, met de woorden 'Fake' over gemonteerd. De 53-jarige makelaar gebruikte als bijschrift ludiek: "Valse geruchten verspreiden zich snel en ver".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties