Jonkie maakt indruk in oefenduel van Anderlecht tegen STVV

Jonkie maakt indruk in oefenduel van Anderlecht tegen STVV
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelde vrijdag 1-1 gelijk tegen STVV in een vriendschappelijk duel waarin Vincent Kompany heel wat jongelingen speelgelegenheid gaf. Vooral Nayel Mehsattou liet zich in erg positieve zin opmerken.

Vincent Kompany stuurde na de pauze een volledig nieuw elftal de wei in. De ploeg van de tweede helft bestond voornamelijk uit jonkies. Bekendste namen waren Antoine Colassin, Sieben Dewaele. Colin Coosemans maakte dan weer zijn debuut voor paars-wit.

In de eerste helft kwamen heel wat anciens op het veld, zoals aanvoerder Wesley Hoedt of Lior Refaelov. Toch was het een 18-jarige knaap die met veel aandacht ging lopen: Nayel Mehsattou. De Belg met Chileens roots liet zich opvallen met heel wat rushes op zijn linkerflank, terwijl hij van nature een rechterflankspeler is. Bovendien toonde opvallend veel lef en durf, alsof hij al jaren meedraait. 

Benieuwd of we de jeugdinternational dit seizoen aan het werk zullen zien in de Jupiler Pro League. De Anderlecht-fans zijn alvast gek van hem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties