🎥 Rode Duivels leven volop mee met Belgian Cats: "Go get 'em, veel succes voor de halve finale"

🎥 Rode Duivels leven volop mee met Belgian Cats: "Go get 'em, veel succes voor de halve finale"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Kan België twee keer op korte tijd een EK winnen? Naast de Rode Duivels zijn de Belgian Cats bezig aan hun Europees Kampioenschap. De Belgische basketbalvrouwen zitten al stilaan in de eindfase van hun toernooi: ze staan in de halve finales.

De Belgian Cats begonnen hun EK basketbal met een nederlaag tegen Bosnië, maar plaatsten zich na zeges tegen Slovenië en Turkije voor de kwartfinales. Vervolgens ging ook Rusland voor de bijl na een thriller (85-83). Zaterdagavond spelen de Cats hun halve finale tegen Servië om 21u.

Bij de Rode Duivels zijn er wel een aantal basketfans. Niet in het minst Romelu Lukaku. "Hey girls. Ik ben heel blij dat jullie de halve finale hebben gehaald van het EK basketbal", richt de Belgische spits zich tot de Cats in een filmpje van de Duivels. "Ik wil jullie ongelooflijk veel succes wensen voor de halve finale", voegt Thibaut Courtois eraan toe.

"Wij zijn hier allemaal grote supporter van jullie", verzekert Jan Vertonghen. "Haal een medaille en ik wens jullie ook veel succes op de Olympische Spelen. Peace en love", rondt Lukaku af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties