Eén redding bepaalde onze man van de match in de derby Club - Cercle

Eén redding bepaalde onze man van de match in de derby Club - Cercle

Onze man van de match in de stadsderby tussen Club en Cercle was een man... met een Anderlecht-verleden: Thomas Didillon. Niet dat hij bijzonder veel werk op te knappen kreeg, maar hij stond er op het moment dat het moest: één minuut voor de gelijkmaker van zijn ploeg.

Ondanks wel een aantal kansen voor Club Brugge, moest Thomas Didillon vrijdagavond lang niet de ene save na de andere uit zijn mouwen schudden. Maar in de 89ste minuut, bij twee kansen voor Club Brugge op de 2-0, was hij wel paraat.

Dost en Vanaken verschalken Didillon niet

Op de poging van Bas Dost stond Didillon goed gepositioneerd en werd de doelman ook bijgestaan door zijn verdedigers. In het vervolg van die actie verrichtte Didillon een belangrijke redding op het schot van Vanaken, die deze kans niet met de noodzakelijke overtuiging afwerkte.

Kort nadien zette Waldo Mitrović te kijk en maakte de Spanjaard gelijk. Uiteindelijk pakte Cercle Brugge dus een kostbaar punt, waar het ook zijn doelman Didillon dus voor mag bedanken. Wij verkozen hem daarom alvast tot man van de match. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties