Reactie Vanhaezebrouck gaat los over de VAR: "Je kan geen twee fouten op vijf beslissingen maken als je de beelden hebt"

Vanhaezebrouck gaat los over de VAR: "Je kan geen twee fouten op vijf beslissingen maken als je de beelden hebt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Schorre stem en een mengeling tussen boosheid en trots, zo kwam Hein Vanhaezebrouck zondagavond de pers te woord staan. Veel van zijn emoties werden veroorzaakt door de scheidsrechterlijke beslissingen.

Vadis Odjidja kreeg rood. "Ik vond de fout op Hanche-Olsen trouwens ook een rode kaart", stak Hein van wal. "Als je ziet welke beslissingen de VAR soms neemt... En dan duurt het ook nog eens drie minuten per fase."

"Kijk, je kunt geen twee fouten maken op vijf beslissingen als je de beelden hebt. Ik snap dat het voor de scheidsrechter op het veld moeilijk is, maar de VAR kan een herhaling meerdere keren bekijken vanuit verschillende hoeken."

Vanhaezebrouck kon wel met drie punten naar huis. "Je speelt meer dan een helft met tien en ziet drie goals afgekeurd, maar wint uiteindelijk toch. Mijn spelers verdienden dat ook na deze wedstrijd. We hebben karakter én kwaliteit getoond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties