Nederlands analist lacht RSC Anderlecht keihard uit op Twitter

Nederlands analist lacht RSC Anderlecht keihard uit op Twitter
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht beleefde op bezoek in Alkmaar een absolute horroravond. Al na 13 minuten was duidelijk dat de troepen van Riemer het niet zouden halen.

Na amper 13 minuten was de bonus van RSC Anderlecht uit de heenwedstrijd weggegomd. Dat het bij het einde van de reguliere speeltijd slechts 2-0 stond was al een succes op zich.

In de verlengingen waren beide ploegen te bang om een doelpunt tegen te krijgen, waardoor het vrij logisch werd dat de match uitdraaide op strafschoppen. Daarin viel paarswit stevig door de mand.

Op sociale media werd al in de eerste helft stevig gelachen met de (wan)prestatie van RSC Anderlecht. AZ was duidelijk meer dan een maatje te groot, een gigantisch contrast met de heenwedstrijd.

Toch kan je er niet om heen dat Anderlecht zelf een wel heel slappe vertoning bracht. Dat zag ook analist Willem Vissers van de Volkskrant.

“Zelden een ploeg in deze fase van een Europees toernooi zo slecht zien voetballen als Anderlecht. Alsof ze op café zijn geweest”, was zijn niet mis te verstane boodschap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties