Mike Trésor geeft stand van zaken over blessure én mogelijk vertrek bij KRC Genk

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Mike Trésor geeft stand van zaken over blessure én mogelijk vertrek bij KRC Genk

KRC Genk verloor donderdag van Olympiakos. Mike Trésor kreeg een tik en is onzeker voor het duel met Cercle Brugge dit weekend.

Tien minuten voor tijd verliet Mike Trésor al hinkend het veld. Hij was niet de enige Genkie die achteraf met kwaaltjes zat. Ook Kayembe, Galarza en Arokodare zijn onzeker voor Cercle Brugge.

“Op het einde van de wedstrijd kreeg ik een kniestoot op mijn dij. Het doet nog altijd veel pijn, maar het is moeilijk in te schatten hoe lang ik aan de kant zal staan”, zei Trésor na afloop van de partij aan Het Belang van Limburg.

Over de wedstrijd zelf was de speler van KRC Genk heel erg duidelijk. “Dit was een onnodige nederlaag. Jammer van die vroege tegengoal, maar we hebben laten zien dat het geen onmogelijke opdracht is om dit volgende week recht te zetten. We hebben onze voet naast die van Olympiakos gezet. Tot in de laatste minuut zijn we vol voor de gelijkmaker blijven gaan. Die hadden we ook verdiend.”

Het is ook uitkijken of Trésor dit seizoen nog bij Genk zal blijven. “Ik heb niks meer gehoord. Ik ben er ook niet mee bezig. Ik zal me tot de allerlaatste minuut blijven inzetten voor Genk”, besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties