'KRC Genk heeft de nodige transferzorgen met Mike Trésor'

'KRC Genk heeft de nodige transferzorgen met Mike Trésor'

Mike Trésor was één van de spelers waarvan verwacht werd dat hij deze zomer Genk zou verlaten. Maar zover kwam het nog niet.

Mike Trésor kent net als zijn team een bijzonder moeizame competitiestart. Zo vlot als het vorig jaar ging, zo moeilijk liep het tot dusver dit seizoen.

Dat is ook de clubs die in hem interesse hebben niet ontgaan. Er blijven nog altijd clubs die Trésor willen binnenhalen deze zomer, maar dan moet Genk wel zijn vraagprijs naar beneden halen.

Transferjournalist Sacha Tavolieri meldt op zijn sociale media dat AS Roma en een niet bij naam genoemde club uit de Premier League Trésor willen, als Genk hen tegemoet komt in de transferprijs.

Zijn marktwaarde wordt op 15 miljoen euro geschat en de clubs die interesse hebben zouden ook bedragen rond die prijs willen bieden. Genk wil echter 20 miljoen euro, maar dat lijkt ondertussen niet meer realistisch.

Ook Leipzig blijft Trésor opvolgen, maar daar is een mogelijke deal pas mogelijk als er één van hun sterkhouders deze zomer nog vertrekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties