'Eden Hazard weigert een heleboel interessante voorstellen: duidelijk waar het schoentje knelt en welke kant het op gaat'

'Eden Hazard weigert een heleboel interessante voorstellen: duidelijk waar het schoentje knelt en welke kant het op gaat'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na zijn vertrek bij Real Madrid is het de vraag waar Eden Hazard naartoe gaat. Aan voorstellen van geïnteresseerde clubs geen gebrek. Alleen lijkt het verlengen van zijn voetbalcarrière niet vanzelfsprekend.

De laatste maanden duikt er geregeld wel een bericht op dat Eden Hazard weer aan een andere club linkt. Onlangs zou ook Crystal Palace zijn zinnen gezet hebben op de ex-international. Bij de Spaanse sportkrant Diario AS melden ze nu weer dat Eden Hazard dicht bij zijn pensioen staat. Hazard zou ernstig overwegen om te stoppen.

Ook worden de aanbiedingen aan het adres van Hazard nog eens aangehaald. Er zouden hem voorstellen gedaan zijn vanuit de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië, Engeland, Spanje, Frankrijk en Schotland. Hazard wees die allemaal van de hand. Inter Miami deed één van de meest interessante voorstellen, maar kreeg ook een 'njet'.

Bronnen uit zijn omgeving geven aan dat het de gewezen sterspeler momenteel ontbreekt aan de energie om het opnieuw te proberen bij een nieuwe club. Daardoor lijkt de kans weer groter dat hij op zijn 32ste de schoenen aan de haak zal hangen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties