Dit hallucinante bedrag verdiende Mogi Bayat sinds 'Operatie Propere Handen'

Dit hallucinante bedrag verdiende Mogi Bayat sinds 'Operatie Propere Handen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Operatie Propere Handen' brak vijf jaar geleden uit. Sindsdien is er wel wat veranderd in het Belgisch voetbal, maar tegelijk ook nog verre van alles. Mogi Bayat bewijst het.

Dejan Veljkovic werd spijtoptant en nam zo de vlucht vooruit, maar zijn collega-makeleaar Mogi Bayat bleef gewoon transfers regelen zoals hij altijd doet. Al doet hij het wel iets meer achter de schermen en anoniemer dan hij vroeger deed.

Niet langer paraderen en met iedereen op de foto doen, maar wel gewoon zijn zaakjes en transfers regelen. Dat is de nieuwe modus operandi van Mogi Bayat, broer van Charleroi-man Mehdi Bayat. En slecht boert hij allerminst.

16,67 miljoen euro

Tussen april 2022 en 2023 deed Bayat met zijn agentschap Creative & Management Group 19 "transacties" in de Belgische competitie  - zoals de transfer van Casper Nielsen naar Club Brugge, plus nieuwe contracten voor Hein Vanhaezebrouck en Felice Mazzu.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft hij met al zijn deals ondertussen sinds de start van Operatie Propere Handen vijf jaar geleden al minstens 16,67 miljoen euro weten te verdienen. Uit het plaatje is hij dus allerminst verdwenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties