Vier zondagsmatchen die niemand mag verliezen in het verschiet

Vier zondagsmatchen die niemand mag verliezen in het verschiet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vier wedstrijden vandaag in de Jupiler Pro League, waaronder ook één absolute topper die geen van beide ploegen eigenlijk mag verliezen.

Club Brugge ontvangt om 13.30 uur Royal Antwerp FC. Eén puntje scheidt de respectievelijke nummer zeven en zes in de klassering. Wie dit duel verliest, valt sowieso voorlopig uit play-off 1.

Een duel dat beide ploegen niet mogen verliezen, om de voeling met de top van de klassering niet verliezen, maar ook om het woord crisis eventjes in de koelkast te steken.

Leider Union SG trekt naar hekkensluiter Westerlo. Zij geven elkaar om 16 uur partij. Ook voor deze twee ploegen is de drie punten eigenlijk een must. Al hebben de troepen van trainer Alexander Blessin veel meer te verliezen dan die van Jonas De Roeck.

Om 18.30 uur treffen KAA Gent en Standard elkaar. Het is uitkijken wat de Rouches op verplaatsing kunnen betekenen na hun vier opeenvolgende overwinningen. Voor de Buffalo’s is het zien hoe de ploeg reageert na de eerste nederlaag van dit seizoen, vorig weekend tegen Cercle Brugge.

Deze speeldag afsluiten doen KV Kortrijk en KRC Genk om 19.15 uur. Glen De Boeck zou na de zege tegen RSC Anderlecht het Guldensporenstadion nog eens uit zijn dak kunnen laten gaan. Voor Genk is elke driepunter meer dan welgekomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties