Hét enfant terrible slaat opnieuw toe: auto totaal los, ademtest geweigerd, geen rijbewijs

Hét enfant terrible slaat opnieuw toe: auto totaal los, ademtest geweigerd, geen rijbewijs

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe verpest je een veelbelovende carrière helemaal en maak je het met het jaar nog wat erger? Anders eens aan Mario Balotelli vragen. De Italiaanse spits heeft weer toegeslagen. Hij parkeerde gisterenavond zijn Audi Q8 tegen een betonnen muurtje en weigerde daarna een alcoholtest.

Balotelli, momenteel spelend voor het Turkse Adana Demirspor, raakte gisteravond in zijn geboortestad Brescia omstreeks 20.30 uur van de weg. Hij belandde met zijn zwarte Audi Q8 vol tegen een betonnen muurtje. Uit de beelden hieronder is te zien hoe hij uit zijn volledig vernielde auto wordt gehaald en verzorgd wordt.

De precieze oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Wel is op videobeelden te zien dat de spits wankelend zijn auto verlaat en op sommige foto’s wordt hij zelfs door agenten tegen de grond gehouden.

Balotelli werd volgens het plaatselijke ‘Giornale di Brescia’ ter plaatse onmiddellijk verzorgd en de politie heeft vervolgens geprobeerd om hem een blaastest te laten afleggen. Maar de voetballer zou hebben geweigerd nadat een eerste indicatieve ademtest een positief resultaat gaf. Hij zou zijn rijbewijs niet op zak hebben gehad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties