BREAKING: Club Brugge ziet speler naar LaLiga trekken

BREAKING: Club Brugge ziet speler naar LaLiga trekken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt opnieuw een interessante wintermercato voor Club Brugge. Aan inkomende zijde moet misschien nog wel wat gezocht worden, terwijl aan de mouw van Antonio Nusa nadrukkelijk wordt getrokken. Ondertussen is er wel al een deal gevonden voor Faitout Maouassa.

Faitout Maouassa kwam in de zomer van 2021 voor vier miljoen euro van Stade Rennes naar Club Brugge en had toen nog een marktwaarde van twaalf miljoen euro. Bij blauw-zwart kon hij zich nooit echt doorzetten.

Een uitleenbeurt aan Montpellier volgde vorig seizoen, dit jaar werd de 25-jarige Fransman uitgeleend aan Lens. Die stuurden hem echter sneller dan verwacht terug naar Jan Breydel, waardoor Club Brugge een nieuwe oplossing zocht.

Terug naar Club Brugge en meteen naar Granada

Maouassa speelde uiteindelijk amper 133 minuten voor de A-macht van Lens. "Hij traint, maar er is veel concurrentie op de flank. Ik geef op dit moment de voorkeur aan andere opties", zei Lens-trainer Franck Haise maanden geleden al op een persconferentie. 

En dus kwam de speler terug naar Brugge, dat meteen een nieuwe oplossing voor hem vond in Spanje. Faitout Maouassa wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan FC Granada, de voorlaatste uit de Spaanse eerste klasse. Zij zijn in een degradatiestrijd verwikkeld en kunnen er dus wel wat versterking bij hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties