Gent gaat all-in om PSV en Barcelona af te houden: 'Louwagie wil Mokio overtuigen met recordcontract'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gent gaat all-in om PSV en Barcelona af te houden: 'Louwagie wil Mokio overtuigen met recordcontract'

KAA Gent doet er alles aan om Yorthy Mokio te overtuigen om zijn krabbel te zetten. Het goudhaantje heeft de keuze uit enkele Europese topclubs. Al wil Michel Louwagie héél ver gaan.

FC Barcelona en PSV hebben Yorthy Mokio alvast op de radar staan. Het 16-jarige jeugdproduct van KAA Gent staat op het punt om zijn krabbel te zetten onder zijn eerste profcontract.

De Buffalo's doen er alleszins alles aan om Mokio te overtuigen. De verdediger traint al eventjes mee met de A-kern, maar nu volgen ook speelminuten.

Mokio Jorthy
© photonews

Maar dat is niet alles. Gent probeert de Belgische jeugdinternational te overtuigen met een duidelijk carrièreplan. Eentje waar speelminuten in het eerste elftal centraal staan.

Maar dat is niet alles. De Buffalo's legden ook meteen een driejarig contractvoorstel - dat contract kan eenvoudig verlengd worden door beide partijen - neer bij (de entourage van) Mokio. 

Hoe wil KAA Gent Yorthy Mokio overtuigen?

Sacha Tavolieri weet dat het om een absoluut recordbedrag gaat voor een Gents jeugdproduct. Louwagie houdt meestal de vinger stevig op de knip, maar in dit geval wil de bestuurskamer héél ver gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties