Milan in 25 minuten vlot voorbij Sampdoria

Steurbaut Kersten
| 6 reacties

AC Milan heeft het juiste spoor gevonden in de Serie A. De Rossoneri boekten zaterdag hun vijfde overwinning op rij. Sampdoria werd in 25 minuten van het veld geveegd. Het werd 3-0.

Met de opmars van AC Milan lijkt ook Ronaldinho steeds naar een beter niveau toe te groeien. De Braziliaan schilderde al na twee minuten de openingstreffer op het hoofd van Marco Boriello.

Halverwege de eerste helft bood hij Clarence Seedorf de 2-0 aan. De Nederlander knalde het leer hoog in doel. Pato legde de wedstrijd al snel in een definitieve plooi. In twee tijden verschalkte hij doelman Castellazzi.

Milan controleerde de wedstrijd uit en nadert in het klassement tot op vier punten van stadsgenoot en leider Inter. (AN)