Manuel Gonzalez

De wedstrijd in de Europa League tussen Neftçi Baku en Partizan Belgrado eindigde met een opstootje in blessuretijd. De scheidsrechter deelde vier rode kaarten uit, waardoor de match met 18 spelers beëindigd werd.

Aanleiding voor de vechtpartij in blessuretijd was de manier waarop het laatste doelpunt van Partizan tot stand kwam. Nadat een ploegmaat de bal afsnoepte van doelman Stamenkovic, trapte Skuletic de 1-2 tegen de netten. Spelers van beide teams gingen daarna met elkaar in de clinch en dat leverde drie rode kaarten op. Naast doelpuntenmaker Skuletic werden twee spelers van de thuisploeg uitgesloten. Eerder was ook al N'for van het veld gestuurd, waardoor Neftçi de match dus met acht man beëindigde. Het doelpunt was overigens niet beslissend: Partizan won de heenwedstrijd met 3-2 en was dus ook bij een 1-1 stand al geplaatst.