Antwerp gelijk, Woluwe-Zaventem kan nog eens winnen

Caroline Tonnelier
| 3 reacties

Antwerp is er niet in geslaagd een derde zege op rij te pakken. The Great Old bleef steken op een scoreloos gelijkspel bij Roeselare. Voor Woluwe-Zaventem was er goed nieuws: de Vlaams-Brabanders konden eindelijk nog eens winnen.

Roeselare 0-0 Antwerp

Na een tegenvallende eerste helft was de 0-0 een logische ruststand op Schiervelde. In de tweede helft kregen beide teams wel een aantal mogelijkheden, maar een doelpunt leverde dat niet op. Antwerp mist op deze manier de kans om een plaats in de linkerkolom te veroveren.

Woluwe-Zaventem 1-0 WS Brussels

In de derby tussen Woluwe-Zaventem en WS Brussels stonden twee teams in crisis tegenover elkaar. Het was uiteindelijk de thuisploeg die een deugddoende zege pakte. Dat was al van augustus geleden. Lorenzon was de matchwinnaar voor de thuisploeg, die zo de rode lantaarn doorgeeft aan Geel.