Reactie Cercle-middenvelder Hannes Van der Bruggen waagt zich aan voorspelling over de titelstrijd

Cercle-middenvelder Hannes Van der Bruggen waagt zich aan voorspelling over de titelstrijd
Foto: © photonews

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge presteert dit seizoen bijzonder goed. De club mikt op een ticket voor Europa, dat is duidelijk. Misschien zorgt dat er ook voor dat enkele spelers ervoor kiezen om bij de club te blijven.

Cercle Brugge staat momenteel vierde in het klassement en kan zich kwalificeren voor Europees voetbal. Kan dat voor sommige spelers dan de doorslag geven om nog een jaartje bij de club te blijven?

"Wie weet. Dat weet ik niet goed. Ik weet ook niet wat er nog allemaal gaat gebeuren", begint Hannes Van der Bruggen. "Als je naar onze kern kijkt dan denk ik dat er veel interesse komt. Ik denk ook dat er heel wat jongens klaar zijn voor een stap hogerop."

"Maar misschien kan Europees voetbal hen wel bij ons houden. Maar dat gaat de keuze van die jongens zijn. Bovendien zal de technisch directeur daar ook wel zorg voor dragen."

Cercle doet het bijzonder goed, dat beseft Van der Bruggen ook. "Hadden ze ons voor het seizoen verteld dat we zeker vijfde zouden eindigen, had niemand het geloofd. Maar ik zou toch liever meteen op vakantie gaan en meteen gekwalificeerd zijn voor Europees voetbal."

Hij weet dat deze play-offs moeilijk te voorspellen zijn, maar waagt zich toch aan een gokje. De middenvelder denkt dat het op de laatste speeldag pas allemaal beslist wordt.

"Het is moeilijk om in deze play-offs iets te voorspellen. Er zijn drie titelkandidaten en het gaat sowieso op het scherpst van de snee gespeeld worden. Ik denk niet dat het volgende week al beslist gaat zijn. Volgens mij gaat het tot op de laatste speeldag duren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties